-Ligging & ruimte

OmmeRomte ligt op een eilandje tussen twee sluizen in het Dokkumerdiep, poort naar het Nationaal Park  Lauwersmeer. We bieden onze gasten een ruime groepsruimte en een heerlijke serre aan de beschutte tuin die ook als kampeerterrein dienst kan doen: erg handig als je groep een tent of caravan mee wil brengen, er zijn stroompalen aanwezig.

 

 Jullie groep is de enige huurder dus privacy gegarandeerd.

dscf7096

Recente foto van onze veranda: is nu een serre

dscf7073

 

Groepen van 12 tot plusminus 30 personen vinden hier een passend onderkomen.

Gratis internet beschikbaar om alles te kunnen delen

In het gebouw vindt je drie 6-persoons slaapkamers, een 10- persoons slaap/speelzaal met tv en dvd en een 4-persoons slaapkamer.

 

Om koken voor grote groepen toch aangenaam te houden is er een compleet ingerichte professionele keuken aanwezig. Daar is over nagedacht: je kunt er gemakkelijk met drie of vier mensen in werken. Maar: je kunt ook voor je láten koken: je hebt twee prima restaurants als buurman, neem contact met hen op over de mogelijkheden en prijzen, ze kunnen ook maaltijden aan huis leveren.

 

DSCF5090

Mengpaneel speelt MP3 bestanden af van USB sticks maar ook vanaf muziekspelers en telefoons,  dus neem je eigen muziek mee.

 

DSCF4828

De open haard aan, vast iets voor jullie!

dscf7113

een recente weergave van de groepsruimte, ontdek de verschillen 😉

 

een overzicht van de tuin.

DSCF5293

 

We hebben een ruime sortering  kano’s (ook een fantastische stoere kinderkano) beschikbaar om de omgeving vanaf het water te verkennen, een groot aantal is voor onze gasten gratis te gebruiken.  Ook de kleintjes worden niet vergeten: er zijn een babybedje en drie tafelstoelen, een zandbak en een skelter. Er staan zes to acht fietsen die je tegen een kleine vergoeding kunt gebruiken. Als je op het tijdig doorgeeft zorgen we voor méér fietsen zodat je er met een grotere groep op uit kunt trekken.

DSCF5673

De tafeltennistafel is populair net als het mini- tafelvoetbalspel, er staat een unieke spelletjeskast met verassende inhoud. We hebben ook een aantal uitdagende gezelschapsspellen staan, compleet met uitleg en scorekaartjes kunnen kleine ploegjes het tegen elkaar opnemen.  Iets verderop ligt een jeu-de-boulesbaan, een groot speelveld met 40 meter kade, waar je heerlijk kunt voetballen of vliegeren, er staat een volleybalnet en met mooi weer kun je er ook prima zwemmen.

ommeromteWebsite14

aan de sluis

 

DSCF4929

met z'n allen gezellig onderdak

 

Met een prachtig natuurgebied naast de deur: hier worden onze gasten opgepikt bij de oude sluis voor een tocht over het Lauwersmeer. Zie de pagina met linkjes voor meer ideeën.

bannergoed1