-voor wie-

Multigeneratievakanties, familieweekends, vriendengroepen, verjaardagen en jubilea met extra sfeer, vogelaars, watersporters:

OmmeRomte is een ruim vakantiehuis mèt  camping en kan zo de hele familie onderdak bieden. Er is binnen plaats voor maximaal dertig mensen, maar familieleden kunnen camper, caravan of tent bijplaatsen,  ook omdat je af en toe behoefte aan privacy hebt. Maar het groepsverblijf biedt meer mogelijkheden: met jachthaven Lunegat als buurman kunnen ook schippers eens van wal steken. Vogelaars hebben een schatkamer aan vogels naast de deur. Families zijn ook voor een weekendje van harte welkom en kunnen van alle faciliteiten gebruikmaken, met name de aanwezigheid van beide restaurants (de Pater en de Dream) biedt hier natuurlijk volop mogelijkheden. We bieden zo een aantal sfeervolle locaties rondom de sluis aan voor een afwisselend weekend: kunnen het ook voor u arrangeren en leveren maatwerk om je vakantie of weekend soepel te laten verlopen.

IMG_4381[1]

 

In OmmeRomte kun je een verjaardag of jubileum vieren, voor de organisatie kun je ook contact met ons opnemen, we assisteren je graag om een afwisselend weekend te organiseren: even het water op met z’n allen hoort daar misschien ook bij, maar kijk even op de pagina met linkjes voor ideeën in de directe omgeving. Beamer met scherm zijn hier aanwezig, voldoende gratis parkeerplaatsen aan huis en bij de sluis.

IMG_4475[1]

Alle ruimte voor jouw groep !

DSCF5312

watersporters natuurlijk

DSCF5298

kanoweekends bij het Lauwersmeer

DSCF5047

Verplaatsbare tafels dus kies je eigen opstelling

DSCF6222[1]

DSCF4626-Edit

Verschillende vogelkijk-plekken in de directe omgeving maar het Lauwersmeer is eigenlijk één groot vogelgebied, je bent niet gebonden aan een paar hot-spots, overal kom je ze tegen.

PS  Studentengroepen en jongerengroepen zonder adequate begeleiding zijn niet toegestaan,  je kunt hier best een feestje vieren maar er zijn wel grenzen: OmmeRomte ligt in een kleine dorpsgemeenschap. Genoemde groepen gaan tè vaak over de grenzen van acceptabel gedrag heen, vandaar deze uitsluiting.

bannergoed1