Het verblijf

Ommeromte ligt op een eilandje tussen twee sluizen.

Dit is de poort naar het Nationaal Park Lauwersmeer. We bieden onze gasten een ruime groepsruimte en serre aan de beschutte tuin die ook als kampeerterrein dienst kan doen: erg handig als je groep een tent of caravan mee wil brengen, er zijn stroompalen aanwezig.

Jullie groep is de enige huurder; privacy gegarandeerd!

In het gebouw vindt je drie 6-persoons slaapkamers, een 8- persoons slaapzaal (met tv en dvd) en een 4-persoons slaapkamer. Bij grote groepen kan een 2-persoons kamer toegevoegd worden. In totaal 14 Boxsprings en 9 stapelbedden.

Compleet ingerichte professionele keuken

Om koken voor grote groepen toch aangenaam te houden is er een compleet ingerichte professionele keuken aanwezig; je kunt er gemakkelijk met drie of vier mensen in werken. Maar: je kunt ook voor je láten koken: je hebt twee prima restaurants als buurman, neem contact met hen op over de mogelijkheden en prijzen, ze kunnen ook maaltijden aan huis leveren.

Ons mengpaneel speelt muziek af via luidsprekeruitgang of Bluetooth van muziekspelers en telefoons,  dus neem je eigen muziek mee. Ook is er een beamer met projectiescherm aanwezig voor presentaties.

Er is vanalles te doen!

We hebben een ruime sortering kano’s beschikbaar om de omgeving vanaf het water te verkennen, voor onze gasten gratis te gebruiken. Ook de kleintjes worden niet vergeten: er zijn een kinderbedje, twee Tripptrap- en een tafelstoeltje, een zandbak en een skelter. Fietsen kunnen – na bestelling – bezorgd worden door een verhuurbedrijf.

De tafeltennistafel is populair net als het tafelvoetbalspel, er staat een unieke spelletjeskast met verassende inhoud. We hebben ook een aantal uitdagende gezelschapsspellen staan, compleet met uitleg en scorekaartjes kunnen kleine ploegjes het tegen elkaar opnemen. Naast ons speelveld met volleybalnet ligt een jeu-de-boulesbaan. Met mooi weer kun je hier ook prima zwemmen, maar voor een mooi strandje kun je beter richting Lauwersoog of Schiermonnikoog.

47 M

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op! Weet je al genoeg? Doe dan een boeking hieronder.