Voor wie

OmmeRomte is zeer geschikt voor:

Een ruim vakantiehuis mèt kampeerterrein.

OmmeRomte is een ruim vakantiehuis mèt kampeerterrein en kan zo de hele familie onderdak bieden. Er is binnen plaats voor maximaal zo’n dertig mensen, maar familieleden kunnen camper, caravan of tent bijplaatsen, wellicht omdat je meer behoefte aan privacy hebt. Maar het groepsverblijf biedt meer mogelijkheden: met jachthaven Lunegat als buurman kunnen ook schippers eens van wal steken. Vogelaars vinden aan het Lauwersmeer en de Wadden een schatkamer aan vogels naast de deur. Families zijn ook voor een weekendje van harte welkom en kunnen van alle faciliteiten gebruikmaken, met name de aanwezigheid van beide restaurants (de Pater en de Dream) biedt hier natuurlijk volop mogelijkheden. We bieden zo een aantal sfeervolle locaties rondom de sluis voor een afwisselend weekend.

Aangepast op jouw wensen.

In OmmeRomte kun je een verjaardag of jubileum vieren, voor de organisatie kun je ook contact met ons opnemen, we assisteren je graag om een afwisselend weekend te organiseren: even het water op met z’n allen hoort daar misschien ook bij, maar kijk even op de pagina met linkjes voor ideeën in de directe omgeving. Beamer met scherm zijn hier aanwezig, voldoende gratis parkeerplaatsen aan huis en bij de sluis.

Een groot vogel- en natuurgebied.

Verschillende vogelkijk-plekken in de directe omgeving maar het Lauwersmeer is eigenlijk één groot vogelgebied, je bent niet gebonden aan een paar hot-spots, overal kom je ze tegen.

Nog wel even een dingetje;

Studentengroepen en jongerengroepen zonder adequate begeleiding zijn niet toegestaan, je kunt hier best een feestje vieren maar er zijn wel grenzen: OmmeRomte ligt in een kleine dorpsgemeenschap. Genoemde groepen gaan tè vaak over de grenzen van acceptabel gedrag heen, vandaar deze uitsluiting.

We heten je graag van harte welkom bij OmmeRomte!

47 M

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op! Weet je al genoeg? Doe dan een boeking hieronder.